Η αγάπη για το έπιπλο και τον εσωτερικό σχεδιασμό ενός σπιτιού, με αφετηρία την κουζίνα, μας οδήγησε το 2003 στην δημιουργία ενός φιλικού και δημιουργικού χώρου με την επωνυμία «ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ – έπιπλα κουζίνας». Στην ιστοσελίδα μας, θα μπορέσετε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρεία μας  η οποία διαθέτει Ιταλικά έπιπλα κουζίνας , ντουλάπες , τραπεζαρίες και να γνωρίσετε απο κοντά την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, που θα κάνουν το σπίτι μια όαση άνεσης και πολυτέλειας!!!!.

Στόχος μας η απόλυτη εξυπηρέτησή σας με σκοπό την εύρεση λύσης για την λειτουργικότητα του χώρου σας. Η άριστη ποιότητα υλικών σε συνδυασμό με τον άψογο σχεδιασμό της εικοσαετούς πείρας μας και την τεχνογνωσία των Ιταλών και Ελλήνων συνεργατών μας εγγυώνται την υψηλή αισθητική  του σπιτιού σας.

O συνδυασμός των επίπλων με πάγκους υψηλής ποιότητας, νέας γενιάς CORIAN DUPONT, ΚΕΡΛΙΤΗ, ΤΕΧΝΟΓΡΑΝΙΤΗ,ΒΑΚΕΛΙΤΗ καθώς και νεροχύτες, απορροφητήρες και μπαταρίες κουζίνας τα οποία δημιουργούν ένα άψογο , μοντέρνο και λειτουργικό αποτέλεσμα το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη!!!

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να σχεδιάσουμε μαζι τον χώρο των ονείρων σας.